Vitet e fundit , FRS – Fast Reliable Seaways është zgjeruar nga një  operator rajonal tragetesh për pasagjerë në një grup aktiv ndërkombëtar me 53 mjete lundruese dhe 2.000 punonjës në 12 vende të ndryshme. FRS transporton cdo vit  7.9 milion pasagjerë dhe  2.1 million mjete motorike.

 

Kompania lider per tragetet Europë me seli Gjermani

Grupi FRS, kompania mëmë e AFTO-s, zotëron një eksperiencë 50 vjecare në menaxhimin portual dhe të terminaleve, duke ofruar një gamë të gjërë shërbimesh operacionale në vende të ndryshme si Gjermani apo Danimarkë.

Me një skuader menaxhimi tepër të kualifikuar, infrastrukturë moderne dhe staf tepër të pregatitur, Terminali I Trageteve në Durrës ka një standart të lartë veprimi në Adriatik. AFTO ofron një shërbim të shkëlqyer për klientët, besueshmëri dhe një eksperiencë të gjerë në biznesin detar

www.frs.world